***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! НАТО и САЩ отговарят с огромно количество оръжия, ако Путин използва ядрено. ООН осъжда референдумите


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 30 септември   

 

Ако съветският президент Владимир Путин употребява тактическо нуклеарно оръжие, НАТО и Съединени американски щати ще отговорят с неядрени оръжия обаче в голямо, масирано количество. Такава теза изрази в студиото на „ Здравей, България ” Владимир Миленски, който е член на Атлантическия съвет.

Миленски е на мнение, че в 15 ч., когато е формалната гала по подписването на договорите за присъединение на новите територии и Путин се чака да произнесе дълга тирада, светът ще види „ следващата съветска покруса ”.

***

В Съвета за сигурност на Организация на обединените нации през днешния ден ще има гласоподаване на резолюция, осъждаща референдумите в Украйна, съобщи Франс прес.

***

***

Който избягал, избягал

***

Плакатът с надпис " Възраждане на ГЕРБ " наподобява е тръгнал на " обиколка " из страната, тъй като единствено дни, откакто изненадващо се появи в столичния " Студентски град ", творбата беше видяно и в Пловдив.

На фотографията още веднъж се виждат водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов - застанал отпред. Той още веднъж е в компанията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и глобения по закона " Магнитски " предприемач и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. В колажа и този път не липсват и другите две лица от ГЕРБ - Десислава Атанасова и Делян Добрев, написа " Булевард България ".

***

***

Асен Василев подсети, че актуализацията на пенсиите бе импортирана от държавното управление на Политическа партия и утвърдена от Народното събрание. " Това са главно пенсиите от 90-те до 2008 година, които са изостанали в годините, защото не са вярно индексирани и не е прилагано швейцарското предписание ", разясни той.

***

Малко необичайно, имайки поради, че светът счита Русия за виновна за диверсията

***

Още един съветски топ управител бе открит мъртъв на балкона на жилището си в Москва. 52-годишният Павел Пчелников бе началник на " Връзки с обществеността " на железопътната компания на Русия, която е една от най-големите в света, оповестява " 24 часа ".

***

Британската опозиционна Лейбъристка партия води на ръководещата Консервативна партия с 33 % в настройките за гласоподаване, излиза наяве от социологическо изследване на " Югав ", оповестено през вчерашния ден и представена от Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР